Tunuri de ceață

Se arată toate cele 6 rezultate

 • Protect-1100i-black-fog-cannon

  PROTECT 1100i™

  8,145.00 lei (Prețul nu conține TVA!)

  Modelul 1100i este un tun de ceata extrem de puternic si foarte flexibil. PROTECT 1100i este conceput pentru protectia spatiilor de birouri si a magazinelor de dimensiuni mari precum si a depozitelor.

  Pentru protejarea spatiilor de depozitare, a spatiilor mari de birouri si a magazinelor, cum ar fi cele de bricolaj, modelul 1100i este alegerea corecta, deoarece umple foarte repede spatiul protejat cu ceata. In magazinele de bricolaj, modelul 1100i protejeaza de multe ori uneltele electrice scumpe (protectie punctuala).

 • Protect-2200-fog-cannon-black-white

  PROTECT 2200i™

  10,305.00 lei (Prețul nu conține TVA!)

  Modelul 2200i are o capacitate enorma si elibereaza cantitati mari de ceata, ceea ce il face deosebit de adecvat pentru depozite, magazine mari si centre comerciale.

  PROTECT 2200i poate umple un depozit avand tavane foarte inalte in cateva secunde. Aceasta il face potrivit si pentru spatii cu mezanin precum si cai de acces de dimensiuni mari.

 • Fog-Cannon-600i

  PROTECT 600i™

  5,513.00 lei (Prețul nu conține TVA!)

  Modelul 600i este un clasic in protectia cu ceata. Capacitatea modelului PROTECT 600i este potrivită pentru cele mai multe birouri si magazine mici.

  Asemenea fratelui sau mai mic FOQUS, modelul 600i este adesea folosit pentru a proteja parti ale spatiului protejat (protectie punctuala). Modelul 600i acopera in mod eficient birouri, magazine si reşedinţe private cu dimensiuni medii ale spatiului.

 • 1429519126_qumulus-3jpg

  PROTECT QUMULUS® Alb

  4,480.00 lei (Prețul nu conține TVA!)

  O atentie sporita a fost acordata detaliilor exterioare – fara a compromite calitatea si fiabilitatea interiorului. QUMULUS este conceput pentru locuinte private si birouri exclusiviste.

  QUMULUS are aceeasi calitate inalta ca si celelalte tunuri de ceata PROTECT, insa acest model a fost conceput in special pentru locuinte private.

 • protect_box2_manipuleret_billede_af_sleeve_500x389

  Sistemul de securitate PROTECT ZOLO™

  1,755.00 lei (Prețul nu conține TVA!)

  ZOLO este un sistem de alarma la efractie wireless, unic si extrem de eficient, care controleaza tunul de ceata in caz de efractie. Zolo este controlat de la distanta de o telecomanda inteligenta sau de catre un smartphone.

 • Fog-Cannon-Foqus

  Tunul de ceata FOQUS

  4,435.00 lei (Prețul nu conține TVA!)

  FOQUS este cel mai mic model din gama de tunuri de ceata PROTECT, cu toate acestea este suficient de puternic pentru a proteja foarte repede spatiile mici de pana la 25 mp., cum ar fi  birouri, camere server, camere de zi, holuri, containere de constructii.

  FOQUS este ideal si pentru protectia anumitor zone din spatiul protejat (protectie punctuala): cutii de valori, case de bani, echipamente Hi-Fi, ATM-uri, etc.