Ecouri dupa participarea Microenerg la Expo MILITAR Bacău!

Ecouri dupa participarea Microenerg la Expo MILITAR Bacău!

       La standul Microenerg  din cadrul Expo Militar care s-a desfasurat 24-26 octombrie 2014 care a avut loc la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau, publicul larg a putut vedea, testa si aprecia cateva dintre ultimele noutati din domeniul sistemelor de securitate atat clasice cat si wireless, a camerelor video de inalta rezolutie HD-SDI, au putut comanda cu mana lor o camera tip speed dome si nu in ultimul rand surpriza expozitiei: sistemele active de securitate cu ceata !

          Acum, la o saptamana de la inchiderea expozitiei Expo Militar la care Microenerg a participat s-au „decantat” impresiile, s-au selectat pozele si acum va putem prezenta cateva momente din timpul expozitiei care a fost un real succes. Multumim organizatorilor!

IMG_5420 IMG_5443 IMG_5436 IMG_5452 IMG_5431 IMG_5457 IMG_5477 IMG_5481

          In cadrul standului Microenerg a fost instalata o cabina de testare a sistemelor de securitate cu ceata unde vizitatorii au primit explicatii cu privire la rolul acestora, a principiului de functionare si au putut sa aprecieze eficienta acestor sisteme participand la demonstratii in timpul carora in cabina se deversa o cantitate suficienta de ceata cu ajutorul unui tun de ceata.
Vizitatorii au putut astfel aprecia si experimenta atat dezorientarea in spatiu pe care ceata o produce asupra unui posibil infractor, modul in care aceasta il impiedica sa mai aiba contact vizual cu bunurile pe care intentiona sa le sustraga precum si viteza cu care se deverseaza ceata in spatiul protejat.
Marea surpriza a acestora a fost atunci cand in timpul experimentului erau sfatuiti sa isi atinga varful nasului cu palma si isi dadeau seama ca desi simteau atingerea nu isi puteau zari propria palma, atat de densa era ceata !!
IMG_5689IMG_5690
IMG_5613IMG_5615

           Multumim primarului interimar a Municipiului Bacău, d-l Vasile Tescaru pentru vizita la standul Microenerg, pentru curiozitatea de a testa functionarea sistemelor de securitate cu ceata.

IMG_5520IMG_5509

          Ne exprimam gratitudinea si  membrilor politiei romane si jandarmeriei care ne-au vizitat standul si au adus un plus de prospetime in acele zile tensionate si agitate pentru noi ca expozanti.

IMG_5552

           Impactul standului Microenerg asupra vizitatorilor poate fi vizualizat in imaginile atasate, se poate afirma fara nici o ezitare ca interesul pentru tehnologiile prezentate a fost unul puternic, plin de interes si constant pe durata celor 3 zile ale Expo Militar.

IMG_5678IMG_5651

IMG_5652IMG_5655

          Expozitia s-a incheiat, multumim tuturor vizitatorilor, a fost un real succes dar tehnologiile si produsele prezentate pot fi vizualizate in continuare la showroom-ul de la parterul sediului nostru. La solicitare pregatim si oferim inclusiv demonstratii cu sistemele active de securitate cu ceata la sediul nostru sau la cel al clientului.
Va rugam sa ne contactati pentru orice fel de solicitari si va vom raspunde cat mai curand cu cea mai mare placere.

IMG_5522

02 noiembrie 2014

Tags: , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns