Parteneri

 100x300logo

Patriot_monitoare

 

http://www.patriotsystems.com/Romania.aspx

            Patriot Systems dezvolta, comercializeaza si ofera suport pentru un soft profesional de ultima generatie de monitorizare a alarmelor. Patriot este cel mai avansat pachet de software pentru dispecerate profesionale de monitorizare a alarmelor.

            Patriot utilizeaza ultimele tehnologii software pentru realizarea acestui soft de monitorizare care ofera putere, flexibilitate, siguranta si usurinta in utilizare. Echipa de dezvoltatori Patriot raspund rapid la solicitarile pietei oferind oferind un pachet de soft  monitorizare alarme cu un set de caracteristici stabil, dar în continuă evolutie.

            Ca urmare a eforturilor si preocuparilor constante legate de cresterea calitatii serviciilor de monitorizare si interventie, in 2006 se achizitioneaza in urma unor testari si selectari atente a produselor similare ale firmelor din domeniu de pe plan international, un soft de monitorizare specializat, Patriot, deosebit de performant, varf de gama pe plan mondial in domeniu si in urma unor tratative firma noastra devine distribuitor in Romania si Republica Moldova  pentru Patriot Systems Ltd. Din Noua Zeelanda, firma care a realizat acest soft si se ocupa de imbunatatirea sa permanenta.

            Dupa tratative se semneaza in acelasi an un contract prin care Microenerg srl devine distribuitor cu drepturi depline in Romania si Republica Moldova.

            In 2010 este vandut primul pachet de soft Patriot Professional, beneficiarul fiind o firma de prestigiu din domeniu care isi desfasoara activitatea in municipiul Cluj-Napoca. Urmeaza apoi si alti beneficiari bancari care sesizeaza oportunitatea utilizarii acestui soft ca pe o unealta deosebit de utila, complexa si simplu de utilizat in acelasi timp si vor utiliza Patriot pentru realizarea dispeceratelor proprii.